ORA ARCHITETTI  |  Offices in Poggibonsi

POGGIBONSI, ITALY

"The architectural project eliminates any superfetation, focusing on rationality and stylistic cleanliness. The architectural idea determines an easy-to-read object, composed of a few elements and materials. Internally, the large entrance hall is in continuity with the showroom, deliberately located on the workshop floor and delimited by high transparent windows, thus made visible and closely connected to the daily activities of the company. The offices are flexible and transparent, the first floor courtyard contributes to further natural light.

The end result is that of a modern, minimal and rational production complex, energetically performing, functional in its internal spaces, a bright and illuminated building."

Ora Architetti